Şevket Altuğ, Yeşilçam'ın usta isimleri arasında gösterilebiliyor. Ayrıca birçok insanın hafızasında, Kemal Sunal ile birlikte rol aldıkları Tokatçı filmi ile canlanabiliyor.

TOKATÇI FİLMİNDE KEMAL SUNAL İLE ROL ALMIŞTI

Tokatçı filmi, 1983 yılında Sarıyer Reşitpaşa'da çekilmişti. Ayrıca Tokatçı filminde, 'Osman' karakterini Kemal Sunal canlandırmıştı. Bunun yanı sıra Şevket Altuğ, 'Şevket' karakterini canlandırmıştı.

Dünyanın en güçlü pasaportları arasında Türkiye'nin sıralaması Dünyanın en güçlü pasaportları arasında Türkiye'nin sıralaması

Öte yandan sevilerek izlenen Tokatçı filminde, Kemal Sunal ve Şevket Altuğ'un yanı sıra Nazan Saatçi, Ünal Gürel ve Ali Şen de rol almıştı.

ŞEVKET ALTUĞ'UN EŞİ DE ÜNLÜ ÇIKTI

Şevket Altuğ, Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı Tokatçı ve Yedi Bela Hüsnü filmleri ile adeta hafızalarda yer edinmişti. Bunun yanı sıra Şevket Altuğ'un eşi de Yeşilçam'ın usta isimlerinden çıktı.

Süt Kardeşler filmi ile Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında gösterilebilen Jale Altuğ, Şevket Altuğ ile 1971 yılında evlendi. Ayrıca Jale Altuğ da Süt Kardeşler filminde Kemal Sunal ile birlikte rol almıştı.

Bunun yanı sıra Jale Altuğ ve Şevket Altuğ'un, Kezban ve Kerem isimlerinde 2 çocukları bulunuyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ