Türk dizileri dünyada fırtına gibi esiyor. Düzenlenen içerik fuarlarıyla tanıtımı yapılan diziler her sene olduğu gibi bu sene de Mipcom'a çıkmaya hazırlanıyor.

Afra Saraçoğlu, Demet Özdemir, Hande Erçel... Reklamlardan aldıkları ücret dudak uçuklattı Afra Saraçoğlu, Demet Özdemir, Hande Erçel... Reklamlardan aldıkları ücret dudak uçuklattı

Önceki yıllarda Sen Çal Kapımı, Hercai, Kördüğüm, Masumlar Apartmanı gibi dizilerin görücüye çıkıp çeşitli ülkelere pazarlandığı Mipcom'da, Cannes'daki 2024 fuarıyla yeni dizilerin tanıtımı yapılacak.

Bu yıl 21-25 Ekim tarihleri arasında Cannes'da düzenlenecek içerik fuarında 'Safir', 'Gizli Bahçe' ve 'Bir Gece Masalı' dizileri görücüye çıkacak. 'Ru' dizisiyle setlere dönen Meryem Uzerli de Mipcom'a katılacak. Uzerli, fuarda Ru'nun tanıtım çalışmalarına destek verecek. Dizinin ikinci sezonuna onay çıkan Uzerli, burada aynı zamanda söyleşi gerçekleştirecek. Öte yandan Berlin'de yaşayan Meryem Uzerli'nin "Şakir Paşa Hanedanı: Mucizeler ve Skandallar" dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olacağı öğrenildi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ