Putin’den Çarpıcı Talimat: Rusya Ordusuna 180 Bin Yeni Asker Takviyesi! Putin’den Çarpıcı Talimat: Rusya Ordusuna 180 Bin Yeni Asker Takviyesi!

Ediz Hun'dan sevenlerini korkutacak kötü bir haber geldi. Son olarak Selma Güneri'yle bir tiyatro oyununda sahne alan Ediz Hun'un, kanser hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

EDİZ HUN KANSER HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR

Magazin yorumcusu ve ses sanatçısı Onur Akay'ın iddiasına göre; sinemanın efsanesi Ediz Hun, kanserle mücadele ediyor. Onur Akay yaptığı açıklamada, "Maalesef Yeşilçam'ın efsane ismi Ediz Hun da kanserle savaşıyor... Ben bu lanet hastalığın saklanmamasından ve dualardan yanayım" ifadelerini kullandı.

Duayen sanatçı yakın zaman önce yapmış olduğu bir açıklamada, "Yeşilçam sineması bitti, yok artık. Son geriye kalanlar bizleriz. Bizlerden sonra maalesef kimse kalmayacak çünkü zaman geçiyor. En yaşlı dördüncü oyuncu benim. Benden sonra bir Kadir İnanır kaldı. Tarık Akan da rahmetli oldu, başka kimse kalmadı. Hanımlardan ise Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın var" demişti.

Editör: UHA HABER MERKEZİ