UEFA Uluslar Ligi B Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında A Milli Takım ile Karadağ karşı karşıya geldi.

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan yeni aşk paylaşımı! Yağmur altında romantik poz Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan yeni aşk paylaşımı! Yağmur altında romantik poz

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Chiffi yönetti. VAR koltuğunda ise bir başka İtalyan Marco Di Bello oturdu.

A MİLLİ TAKIM TEK GOLLE KAZANDI

Karşılaşmanın başlama vuruşuyla birlikte A Milli Takım art arda pozisyonlara girmeye başladı ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Yavaş yavaş oyunun kontrolünü A Milli Takım eline geçirse de bulduğumuz net şansları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da etkili giren Bizim Çocuklar oyuncu değişiklikleriyle birlikte baskısını iyice arttırdı ve 69. dakikada gelen golle 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte A Milli Takım oyunun kontrolünü eline aldı. A Milli Takım zaman zaman yine etkili şanslar bulsa da karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-0 sona erdi.

A Milli Takım’a galibiyeti getiren golü 69. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti.

A Milli Takım bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltip liderlik koltuğuna yükselirken, Karadağ ise 3 hafta sonunda 0 puanla sonunculuğunu sürdürdü.

A Milli Takım bir sonraki karşılaşmasında İzlanda deplasmanına giderken, Karadağ da deplasmanda Galler’e konuk olacak.

Editör: UHA HABER MERKEZİ