GÜNDEM

Türkiye çifte cinayetle sarsılmıştı! Yeni detaylar ortaya çıktı! İkbal'i gizli bölmede öldürüp parçalamış!

Türkiye, geçtiğimiz hafta İstanbul Fatih'te yaşanan çifte cinayetle sarsıldı. 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat arayla katliam yaptıktan sonra intihar etti. Yürütülen soruşturmada elde edilen yeni detaylar ortaya çıktı. Semih Çelik'in bilgisayarında, İkbal Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video dışındaki tüm verilerin silindiği belirlendi. Katilin, İkbal Uzuner'i surun hemen içerisinde gizli bir odada kestiği tespit edildi.

Abone Ol

İstanbul Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in intihar etmeden önce öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner cinayeti ile ilgili polis ekiplerinin delillere yönelik incelemesi sürüyor.

AYŞENUR'UN TELEFONU AÇILAMADI

İkbal Uzuner'in açılan telefonunda olaya ilişkin henüz bir tespit yapılamazken Ayşenur Halil'in telefonu ise henüz açılamadı.

BÜTÜN VERİLER SİLİNMİŞ

Polis ekipleri, Semih Çelik'in kullandığı elektronik cihazlarını da incelemeye aldı.

Çelik'in açılan bilgisayarında İkbal Uzuner ile ilgili çektiği, Uzuner'i öldürmekten ve intihardan bahsettiği video tespit edilirken bilgisayardaki diğer bütün verilerin silindiğini belirledi.

Çelik'in HTS kayıtlarını da incelemeye alan polis, cinayetlerle bağlantılı herhangi bir tespite ulaşamadı.

SOSYAL MEDYADAKİ AYİN İDDİALARI

Sosyal medyada çıkan ve ölen kişilerin Florya'da ayin ve ritüele katıldığı yönündeki iddiaları da dikkate alan ekiplerin çalışmasında, bu kişilerin herhangi bir ayin veya ritüele katıldığına dair bir ize rastlanmadı.

Ekiplerin olaya ilişkin çalışmaları sürüyor.

GİZLİ BÖLMEDE 4 SAAT

Katil zanlısı Semih Çelik'in surların burçlarına parçalarını çıkardığı İkbal Uzuner'i surun hemen içerisinde gizli bir odada kestiği tespit edildi.

Çelik'in Ayşenur Halil'in boğazını kestikten sonra surlara hareket ettiği ve İkbal Uzuner'le burada buluştuğu ortaya çıkmıştı.

Edinilen bilgilere göre Çelik, surdaki bu gizli bölmede İkbal Uzuner'le birlikte yaklaşık 4 saat geçirdi.

ÇEVREDEKİLERE SES GİTMEDİ

Çelik, genç kızı sırtında getirdiği siyah çantanın içerisindeki bıçaklarla bu bölmede parçalara ayırdı.

Güvenlik birimleri, surun iç kısmında yaşanan cinayetle ilgili çevreden herhangi bir ses duyulmamasını, bölmenin surun iç kısmında kalmasına ve kalın duvarlarının olmasından kaynaklanabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyor.