Bakan Yerlikaya, TUSAŞ teröristlerinden birinin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı! Bakan Yerlikaya, TUSAŞ teröristlerinden birinin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.'nin (TUSAŞ) Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine dün hain bir terör saldırısı düzenlendi. Saldırı sonrası açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5 vatandaşımızın şehit olduğunu açıkladı. yükseldiğini açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren iki terörist öldü. Teröristlerin tesisin içine yüksek miktarda patlayıcı getirdiği tespit edilirken, özel harekat operasyonu sırasında kendilerini patlattıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmada bir Cumhuriyet Başsavcı Vekili ve 8 savcı görevlendirildi.

TUSAŞ saldırısı sonrası Mehmet Demiroğlu'ndan net mesaj! - 1. Resim


HAİN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINADI

5 vatandaşımızın şehit olduğu hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, terör saldırısını şiddetle kınadı.

Şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Demiroğlu, ekip arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

TUSAŞ saldırısı sonrası Mehmet Demiroğlu'ndan net mesaj! - 2. Resim


"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Hiçbir saldırı Türkiye'nin millî savunma sanayiindeki kararlı duruşunu ve gelişimini engelleyemeyeceğinin altını çizen Demiroğlu, "Bu saldırılara karşı birlik ve beraberlik içinde dimdik durarak yılmadan ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Rüşeydanur UHA