Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Bakan Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi: 4 şehidimiz çok sayıda yaralımız var! Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Bakan Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi: 4 şehidimiz çok sayıda yaralımız var!

Ankara'nın Kahramankazan​ ilçesindeki TUSAŞ​ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Tesisten yükselen silah ve patlama sesleri duyulurken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Bölgede panik hakimken, olay anına yönelik yeni görüntüler ortaya çıktı. 

SUSTURUCULU TÜFEKLE GÖREVLİLERİ VURDU 

TUSAŞ tesislerine taksi ile gelen teröristin saldırı​ en net görüntüleri paylaşıldı. Teröristin TUSAŞ'a girmeden önce güvenlik görevlilerine susturuculu tüfekle ateş ettiği anlar ortaya çıktı.İşte teröristin tesise giriş anları: Susturuculu tüfekle güvenlik görevlilerini böyle vurdu - 1. Resim

"ŞEHİT VE YARALILARIMIZ VAR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız" dedi.

Editör: EMİNE UHA