Dilan Polat ile Engin Polat'ın yargılandığı davada tahliye kararının çıkmasının ardından Bahar Candan ile Nihal Candan'ın da dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından yargılandığı davanın ikinci duruşması başladı. Davada tutuklu yargılanan Bahar Candan, hakkındaki tüm iddiaları yalanlayarak, "Hakkımdaki iddialar külliyen yalan " dedi. 

BAHAR CANDAN TÜM İDDİALARI YALANLADI 

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından tutuklu bulunan ve Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen duruşmada hazır bulunan tutuklu sanık Bahar Candan ilk ifadesinde, “Hakkımdaki iddialar külliyen yalan. Banka hesaplarımda iddia edilen hareketler mevcut değildir. Daha ilk andan beri haberi duyunca bankalardan hesap dökümümü çıkarıp savcılığa sundum. Buradaki insanları tanımıyorum” dedi.

Tutuklu Bahar Candan'ın ilk ifadesi ortaya çıktı!

NİHAL CANDAN'DAN BAHAR CANDAN'A ENGİN POLAT MORALİ 

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; Tutuklu sanık Bahar Candan ile tutuksuz sanık Nihal Candan duruşma salonunda hazır bulundu. Bahar ve Nihal Candan kardeşler salonda birbirlerini görünce selamlaştılar. Kardeşi Bahar Candan'a seslenen Nihal Candan, 'İyiye gidiyor. Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın' dedi.

Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme! Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme!

Nihal Candan, Bahar Candan'a böyle seslendi! ''Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın'' - 1. Resim

Nihal Candan, Bahar Candan'a böyle seslendi! ''Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın'' - 3. Resim

Editör: UHA HABER MERKEZİ