GÜNDEM

Ünlü isimlerden Kenan Işık'a veda

10 yıldır komada olan Kenan Işık'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Ünlü isimler sosyal medyadan Kenan Işık'a veda paylaşımlarında bulundu.

Abone Ol

2014 yılında ayağının kayıp düşmesinin ardından komaya giren Kenan Işık hayata gözlerini yumdu. Kenan Işık'ın vefatının ardından ünlü isimler sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI

"Türk tiyatrosu bir ustasını daha kaybetti. Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum."

HÜLYA KOÇYİĞİT

"Türk tiyatrosunun ve televizyon dünyasının unutulmaz ismi Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum."

ZAFER ALGÖZ

GÜVEN HOKNA

"Oyuncu, sunucu ve senarist Sayın Kenan Işık'ı kaybetmişiz. Mekanı cennet olsun. Nurlarda uyusun. Acılı ailesine sabır, dilerim."

NİLGÜN BELGÜN

"Çok üzgünüm...Kenan Işık değerli bir Tiyatro adamıydı. 1995 yılında 'Matruşka' adlı Hadi Çaman'la oynadığımız iki kişilik oyunumuzun şahane yönetmeniydi. Hiç unutmuyorum Oyunun ilk gecesi kulis aynama şöyle bir yazı yazmıştı; "Tiyatro çilekeş bir iştir.Siz çile çektikçe güzelleştiniz." Çok zarif kibar kaliteli ve değerli bir aktör ve yönetmendi...Canım Kenan Işık ruhunuz şad mekânınız cennet olsun."

TALAT BULUT

"Bir can daha aramızdan ayrıldı. Kenan Işık, devrin daim olsun."

SERAY SEVER

"Nur içinde yat Büyük üstat Kenan ışık. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Başımız sağ olsun."

EMEL SAYIN

"Bu sabah Kenan Işık'ın vefât haberini öğrendim, çok üzgünüm. Sevgili Kenan Işık'a Allah'tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum."

NURGÜL YEŞİLÇAY

"Kenan abiciğim, aklım hep böyle; tatlı, neşeli, güler yüzlü kalacaksın. Nurlar içinde uyu. Türk halkının başı sağ olsun."

SİNEM KOBAL

"Hoşça kal usta"

EBRU GÜNDEŞ

EMRE ALTUĞ