Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi sevilen projelerde rol alan  ünlü oyuncu Tekin Temel kalp krizi​ sonucu hayatını kaybetti. Uzun süre ekranlarda olmayan oyuncu setlere dönmeye hazırlanıyordu.

TEKİN TEMEL HAYATINI KAYBETTİ 

Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncu Tekin Temel, günlük dizi Bir Yemin Ettim ile ekrana dönmeye hazırlanıyordu. Sabah saatlerinde dizi setine gitmeye hazırlanan Tekin Temel'in kalp krizi sonucu öldüğü öğrenildi. Daha önce de kalp krizi geçirdiği ve kalbine stent takıldığı belirtilen Tekin Temel bu kez kurtarılamadı.

Son dakika | Tekin Temel'den acı haber! Menajeri duyurdu, sevenleri yasa boğuldu - 1. Resim

Evli ve bir çocuk babası Tekin Temel, bugün ikindi namazının ardından Ataşehir Refiye Soyak Camisi’nde kılınacak cenaze namazında son yolculuğuna uğurlanacak. 

Devlet Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkat çekti! Öcalan için çağrıda bulunurken… Devlet Bahçeli'nin yakasındaki rozet dikkat çekti! Öcalan için çağrıda bulunurken…

TEKİN TEMEL KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Tekin Temel daha önce Ezel, Güz Gülleri, Abuzer Kadayıf, Acı Hayat, Böyle Bitmesin, Veda gibi sevilen projelerde oynamıştı.

Son dakika | Tekin Temel'den acı haber! Menajeri duyurdu, sevenleri yasa boğuldu - 2. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA