GÜNDEM

Ünlü şarkıcı Öykü Gürman'dan iddialı tatil pozları!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman'ın sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozları gündem oldu. Yunanistan tatiline çıkan Gürman'ın beyaz bikinili karelerine beğeni yağdı. Kusursuz fiziğini gözler önüne seren şarkıcıya bir bakan bir daha baktı.

Abone Ol

İkizi Berk Gürman ile birlikte söylediği "Evlerinin Önü Boyalı Direk" şarkısıyla ünlenen  Öykü Gürman, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla dillerden düşmüyor. 

BAKÜ'DE DÜNYAEVİNE GİRMİŞTİ

 Öykü Gürman, yaklaşık 3.5 yıldır birlikte olduğu iş insanı Fatih İçmeli ile Ekim 2023'te Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de evlenmişti.

TATİL POZLARI GELDİ

 Dillere pelensek olan şarkılarının yanı sıra başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren  Öykü Gürman'dan tatil pozları geldi. 

YUNAN ADALARINA GİTTİ

 Yoğun konser programından fırsat bulup eşi Fatih İçmeli ile Yunan adalarına giden  Öykü Gürman, deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor.

KUSURSUZ FİZİĞİNİ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan  Öykü Gürman'dan peş peşe tatil pozları geldi. Kusursuz fiziğini gözler önüne seren bikinisiyle objektif karşısına geçen Gürman'a beğeni yağdı. 

BEYAZ BİKİNİLİ KARELERİNE BİR BAKAN BİR DAHA BAKTI

Denizden pozlarını da paylaşan  Öykü Gürman'ın beyaz bikinili karelerine bir bakan bir daha baktı. Fit haliyle dikkat çeken ünlü şarkıcının neşsinin yerinde olması dikkat çekti.