Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, Şişli'de tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan usta oyuncunun cenaze namazı öğle namazını müteakip Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde kılınacak.

Lübnanlı Yetkililerden Şok Açıklama! Çağrı Cihazı ve Telsizlerin Patlama Nedeni Belirlendi! Lübnanlı Yetkililerden Şok Açıklama! Çağrı Cihazı ve Telsizlerin Patlama Nedeni Belirlendi!

Akbaş'ın Galatasaray bayrağına sarılı tabutu, Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen törenin ardından camiye getirildi. Birçok ünlü ismin akın ettiği anma töreninde gözyaşları sel oldu. 

Aydemir Akbaş'a veda: Böyle bir dost yok - 4

"EN SON BENİ BEKLEDİ"

Gözyaşlarına boğulan İbrahim Tatlıses, "45 senelik arkadaşım, bir gün bile kalbini kırmadım. O da benim kırmadı. En son beni bekledi yanına gittim odaya girip ‘Aydoş ben geldim’ dedim. Yarım saat sonra da vefat etti. Nereden bir ‘Aydoş’ daha bulacağım nereden? Böyle bir dost yok" sözleriyle veda etti.

Aydemir Akbaş'a veda: Böyle bir dost yok - 6"ÇOK DEĞERLİ BİR ABİMİZDİ"

Oyuncu Şafak Sezer, "Kendisi ile çalışmaktan çok keyif aldığım değerli bir abimdi. Sinema sinema dedi, sinema ile de vefat etti. Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ