Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme! Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme!

Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara , geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Wanda Nara aldığı kararı sosyal medya hesabından resmen duyurmuştu.

Wanda Nara , Icardi ile haklarında çıkan boşanma haberlerini "Mauro ile aile olmaya devam edeceğiz" sözleri ile doğrulamıştı. Aralarına üçüncü bir kişinin girdiği iddia edilen Wanda Nara'nın bir zamanlar Icardi'nin kendisini aldattığı China Suarez'in eski sevgilisi L-Gante ile bir gece kulübünde birlikte görüntülendiği öne sürülmüştü. 

İHANET İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

01Wanda Nara'dan Olay Paylaşım!

L-Gante hakkındaki soruları neden yanıtlamadığı sorulan Wanda Nara  "Açıklığa kavuşturulacak bir şey yok, çok fazla yalan söylendi, o benim arkadaşım" açıklamasında bulunmuştu. Sözlerine "Aynı müzik şirketiyle çalışıyoruz" şeklinde devam eden isim yine iddiaları sonuna kadar yalanlamıştı. 

CÜRETKAR POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI SALLIYOR

 Wanda Nara , Instagram hesabından paylaştığı cüretkar pozlarla sosyal medyayı sallıyor. +18 içeriklerin yer aldığı Divasplay ile de çalışan Nara, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle yoğun ilgi görüyor.

02Wanda Nara'dan Olay Paylaşım! 

MASAJ YAPTIRDIĞI ANLARI PAYLAŞTI

Maurı Icardi'nin eski eşi Wanda Nara , sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak masaj yaptırdığı anları paylaşan Nara, takipçilerinin dikkatini çekti.  Wanda'nın o anları ve rahat tavırları kısa sürede viral oldu. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ