GÜNDEM

Vincenzo Montella’dan galibiyet sonrası açıklama!

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella kazanılan Karadağ maçı sonrasında konuştu. Montella, “Takımı oldukça beğendim” dedi.

Abone Ol

UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında Karadağ’ı 1-0 mağlup eden A Milli Takım’da teknik direktör Vincenzo Montella karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

“TAKIMI ÇOK BEĞENDİM”

Bugün ki performanstan oldukça memnun olduğunu söyleyen Montella, “Olgunluk testi oldu bizim için. Neden diye sorarsanız, ilk yarıda gol atabilirdik ama atamadık. Maçın başından sonuna kadar takımı çok beğendim. Maçı kazanmasını bildik, bu çok önemli. 29 tane şutumuz var, bu bir rekor. Uluslar Ligi'nde kendi kategorimizde en genç takımı biziz." diye konuştu.

“ACELECİ OLMAMIZI SÖYLEDİM”

Maç öncesi toplantıda aceleci olmamız gerektiğini söyleyen Montella şu sözlerle devam etti:

“Maçtan önceki toplantıda aceleci olmamamız gerektiğine dair konuşma yaptım. Her seferinde söylediğim bir cümle var, "70'ten sonra bu tarz maçlar farklı oluyor." Orayı iyi oynadığımız için mutluyum, oyuncuları tebrik ettim."

“İSTER İSTEMEZ DEĞİŞİKLİK OLACAK”

İzlanda maçında rotasyon olabileceğini söyleyen Montella, “3 günde bir oynadığınızda oyuncuların hepsi fiziksel enerjilerini toplayamıyor. Galler maçından sonra 5 oyuncu değiştirdik. İster istemez değişiklik yapmak zorundasınız. Gelecekte de umarım 4 günde bir oynanır bu tarz maçlar, çok büyük fark yaratacaktır." ifadelerini kullandı.

“İLK 11’İ ZOR KURDUM”

Kadro kalitesinden dolayı ilk 11’i kurmakta zorlandığını söyleyen Vincenzo Montella şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

“Ortalarda kaliteyi arttırabiliriz ama pozisyon almayı da daha iyi yapabiliriz. Pozisyonları daha iyi alabilirdik ceza sahasında. Şunu da söylemek lazım, kadro kalitemiz gün geçtikçe artıyor. Bugün 11'i yaparken çok zorlandım. Kalitemiz yükseldikçe ben de zorlanacağım ilk 11'i yaparken."