Geçtiğimiz günlerde evinde cansız bedeni bulunan ünlü oyuncu Vural Çelik'in beklenmedik ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı olarak bilinen Çelik'in cenazesi ile ilgili tartışmalar magazin dünyasını derinden sarstı.

Vural Çelik'in cenazesine katılmadığı için eleştirilen oyuncu ve senarist Gülse Birsel, dün sosyal medya hesabı üzerinden gelen tepkiler üzerine silmek zorunda kaldığı bir paylaşım yaptı.

Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Zico’ya olay yanıt! Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Zico’ya olay yanıt!
Vural Çelik'in ailesinden Gülse Birsel'e sert sözler! - Sayfa 3

Çelik'in ailesi, Gülse Birsel'in yaptığı paylaşıma sert bir dille tepki gösterdi.

Vural Çelik'in ailesinden Gülse Birsel'e sert sözler! - Sayfa 4

GÜLSE BİRSEL NE SÖYLEDİ?
Vural Çelik'in cenazesine katılmayan ve küs oldukları bilinen Birsel'in açıklamasındaki şu ifadeler tepki çekti:

"Son sezona girerken (Avrupa Yakası), ayrılmak istediğini söylediğinde ben dahil birkaç oyuncu arkadaşım vazgeçirmeye çalıştık. Ücret, saatler, senaryodaki yeri gibi şikayetleri vardı.

Vural Çelik'in ailesinden Gülse Birsel'e sert sözler! - Sayfa 5

Yapımcılarla konuşup, bana alıngan tonlu bir mesajla ayrıldığını söyledi ve teşekkür etti. Belki ısrar etmemi, yapımcıyı arayıp onsuz olmaz dememi bekledi. Yanlış karardı bence. Keşke son sezonda da beraber oynasaydık. Ve keşke birkaç ay sonra bir TV programında benimle ilgili mana verilemez, yakışıksız cümleler etmeseydi."

Vural Çelik'in ailesinden Gülse Birsel'e sert sözler! - Sayfa 6

ÇELİK'İN AİLESİNDEN TEPKİ DOLU AÇIKLAMA
Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Vural Çelik'in ailesi, Gülse Birsel'in ifadelerine karşı kamuoyuna şöyle seslendi:

"Kamuoyunun dikkatine, Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı.

Vural Çelik'in ailesinden Gülse Birsel'e sert sözler! - Sayfa 7


Çelik ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Abimiz hakkında yapılan bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir."

Editör: UHA HABER MERKEZİ