Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro ıcardi'nin hem eşi hem de menajeri olan  Wanda Nara sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 

Galatasaray'da Karaborsa Bilet Skandalı Patlak Verdi: 'Dursun Özbek Benim İçin Yok Hükmünde! Galatasaray'da Karaborsa Bilet Skandalı Patlak Verdi: 'Dursun Özbek Benim İçin Yok Hükmünde!

03Wanda Nara'dan Şok Paylaşım

Icardi'nin Türk hayranlarının sık sık 'yenge' diye hitap ettiği  Wanda Nara, Instagram hesabından paylaştığı cüretkar pozlarla sosyal medyayı sallıyor. +18 içeriklerin yer aldığı Divasplay ile de çalışan Nara, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle yoğun ilgi görüyor. 

01Wanda Nara'dan Şok Paylaşım

BİR BAKAN BİR DAHA BAKTI

Son olarak Instagram hesabından çıplak bir şekilde çimlere uzandığı görüntüyü paylaşan Nara'nın o halleri nefes kesti.  Wanda Nara'nın videosuna bir bakan bir daha baktı. 

02Wanda Nara'dan Şok Paylaşım

ELLERİYLE GÖĞÜSLERİNİ KAPATTI, ÇİMLERE UZANDI

Elleriyle de göğüslerini kapatan Nara'nın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Nara'nın videosuna olay yorumlar geldi.

04Wanda Nara'dan Şok Paylaşım

"ICARDI ABİM NASIL DAYANIYORSUN"

05Wanda Nara'dan Şok Paylaşım

Nara'nın o hallerini gören hayranları paylaşıma; "Naptın Yenge", "Büyüleyici bir güzelliğin var", "Yenge abarttın mı biraz", "Icardi abim nasıl dayanıyorsun?" gibi yorumlarda bulundu. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ