GÜNDEM

Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu 15 kilo verdi! Bir deri bir kemik kaldı

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı İfakat karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gülçin Santırcıoğlu 15 kilo birden verdi. Adeta iğne ipliğe dönen Yalı Çapkını'nın İfakat'ı Gülçin Santırcıoğlu'nun son hali sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Abone Ol

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde hayat verdiği İfakat karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu verdiği kilolarla dikkat çekti.

Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren ünlü isim adeta iğne ipliğe döndü. Mynet'te yer alan habere göre; başarılı oyuncu dizinin ilk sezonu ve ikinci sezonu arasında 15 kilo verdi.

Gülçin Santırcıoğlu, yeni görünümüyle izleyenlerin beğenisini kazanırken, başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını setinde ise İfakat'ın tüm kostümleri küçültüldü. Ünlü oyuncu son haliyle herkesi şaşırttı.

Santırcıoğlu'na sosyal medyada; "Sana ne olmuş böyle?", "Çok mu zayıfladın?", "Güzelliğine ne demeli" ve "Eski kilonuza geri mi dönseniz" gibi yorumlar yapıldı.

İşte Gülçin Santırcıoğlu'nun son hali;