GÜNDEM

Yeni yaşını kutlayan Müge Anlı'ya canlı yayında Rahmi Özkan'dan bomba hediye! Bakan dönüp bir daha baktı

Müge Anlı yeni yaşını canlı yayında kutladı. Stüdyoyu çiçeklerle donatan sevenlerine teşekkür eden Müge Anlı'ya arkadaşı Rahmi Özkan'dan hediye geldi. Rahmi Özkan'ın hediyesi yayına damga vurdu.

Abone Ol

ATV'de ekrana getirilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen Müge Anlı, 50 yaşına girdi. Doğum gününü stüdyoda kutlayan Müge Anlı'ya sürprizler yapıldı. Anlı'ya en büyük sürpriz ise Rahmi Özkan'dan geldi.

Rahmi Bey, "16 sene evvel bu mücadeleye beraber başladık. Güzelleştin, gençleştin, geliştin. Türk kadınının azmiyle, mücadelesiyle, hırsıyla buralara geldin. Seni kutluyorum. Seni dünyaya getiren annene de saygılarımı, sevgilerimi iletiyorum. İyi doğdun, iyi ki varsın." dedi ve elini cebine attı.

Anlı, "Elini cebine attın bana altın mı getirdin?" diye sordu. Rahmi Bey, bunun üzerine "Bak işte şimdi! Bu kabiliyet meselesi" diyerek ünlü gazeteciye takıldı.

Müge Anlı eline altını alarak salladı ve "Bakınız" diyerek şükranlarını dile getirdi:

"Teşekkür ederim. O kadar iyi tanıyoruz ki artık birbirimizi. Elini cebine götürüyor, kesin oradan bir şey çıkaracak. Ne çıkarabilir? Biliyorsunuz altın gramajı, fiyatları! Altın borsası başkanı varsa öyle bir şey seni yapmalılar Rahmi Bey."