GÜNDEM

Yıldız Tilbe'ye sürpriz doğum günü... 5 adet beşibiryerde takıldı

Yaz sezonunda her Salı Alaçatı'daki bir mekanda sahne alan Yıldız Tilbe bu hafta da mekânı hıncahınç doldurdu. Yıldız Tilbe'ye doğum günü sürprizi yapıldı. Ünlü şarkıcıya mekanın sahipleri 5 adet beşibiryerde taktı.

Abone Ol

Yıldız Tilbe kışın İstanbul'da kapalı gişe sürdürdüğü özel gecelerini yaz sezonunda Alaçatı'daki mekana taşımıştı. Her salı akşamı Alaçatı'da kapalı gişe sahne alan Yıldız Tilbe bu hafta da geleneği bozmadı ve mekânın tüm rezervasyonlarını doldurdu.

Tilbe, yenilenen repertuvarı ile kendisini dinlemeye gelen dinleyicisine unutulmaz bir gece yaşatırken mekandaki ekibinin sürprizi ile doğum gününü de kutladı. Dakikalarca alkışlandı ve konuklardan övgü dolu tezahüratlar aldı. Ekip, üzerlerinde Yıldız Tilbe fotoğraflı ve "İyi ki doğdun" yazılı tişörtleriyle sahneye çıktı. Pastayı beraber üflediler.

Yıldız Tilbe "Teşekkür ederim. Sizlerin de doğum gününüz kutlu, hayatınız sağlıklı ve mutlu olsun. Sizi çok seviyorum" dedi. Mekanın sahipleri ise Tilbe'ye doğum günü hediyesi olarak 5 adet beşibiryerde taktı.