GÜNDEM

Yunan taraftarların çirkin Kıbrıs provokasyonu Ergin Ataman'ı çıldırttı! Kendini maçtan attırdı

Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan hazırlık maçında Panathinaikos ile MaccabiTel Aviv karşı karşıya geldi. Yunan taraftarların açtığı ve Türkiye'yi işgalcilikle suçlayan skandal pankart maça damga vurdu. Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, pankartı görmesinin ardından adeta çılgına döndü ve hakeme giderek kendini bilerek oyundan attırdı.

Abone Ol

Ergin Ataman​'ın çalıştırdığı Panathinaikos​, hazırlık maçında Maccabi Tel Aviv​ ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Maccabi 88-75 kazandı.

Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki mücadeleye Yunan taraftarların çirkin provokasyonu ve Ergin Ataman'ın verdiği tepki gündem oldu.

YUNANLILARDAN ÇİRKİN KIBRIS PROVOKASYONU!

Panathinaikos taraftarları, çirkin bir provokasyona imza atarak "50 yıllık hukuksuz işgali kimse unutmuyor" yazan bir pankart açtı.

Pankart, maçta son çeyreğin bitimine 9:22 kala ekranlara gelirken bitime 8:57 kala Ergin Ataman, sahaya girdi ve hakemlere yönelik sert tepkileriyle birlikte kendisinin oyundan atılmasını talep etti.

ERGİN ATAMAN KENDİNİ OYUNDAN ATTIRDI!

Ataman, basketbolda diskalifiye anlamına gelen çift yumruk hareketi yaparak, "Beni oyundan atın" dedi. Hakem de Ataman'ı oyundan ihraç etti.

O anlar sosyal medyada gündem olurken Ergin Ataman'a destek mesajları yağdı.