GÜNDEM

Zeki Müren, Bodrum'da Unutulmadı

Türk Sanat Müziği'nin "Sanat Güneşi" Zeki Müren, vefatının 28. yılında Bodrum Antik Tiyatro'da düzenlenen özel bir konserle anıldı.

Abone Ol

Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zeki Müren, ölümünün 28. yılında Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen görkemli bir konserle anıldı. Sanatçının mal varlığını bağışladığı Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte, binlerce hayranı Müren’in unutulmaz şarkılarına eşlik etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşen konser, Bodrum Antik Tiyatro'da yapıldı. Hakan Bilgin'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, sanatçılar Umut Akyürek ve Hakan Aysev, Muğla Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde sahne alarak Zeki Müren'in eserlerini seslendirdi.

Sanatçılar, Zeki Müren'i anmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, seyircilere teşekkür etti. Geceye Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tanju Aksu gibi önemli isimler de katılarak, sanat dolu bir akşam yaşadılar.