Zonguldak-Karabük yolu Gökçebey mevkiinde feci bir kaza meydana geldi. Kamyon ile yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler hemen durumu ekiplere bildirdi.

Haluk Bilginer İkinci Adaylığıyla Dikkatleri Üzerine Çekti! Haluk Bilginer İkinci Adaylığıyla Dikkatleri Üzerine Çekti!

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İlk belirlemelere göre; kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

Zonguldak'ta feci kaza! Kamyon ile otobüs kafa kafaya girdi: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

"ŞERİT İHLALİ SÖZ KONUSU..."

Kaza bölgesine gelen Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, burada incelemelerde bulundu. Otobüste 21 yolcu 3 mürettebat olmak üzere toplamda 24 kişinin bulunduğunu aktaran Vali Hacıbektaşoğlu, "Şu anda 2 vatandaşımız biri otobüs şoförü biri de kamyon şoförü hayatını kaybetti. Diğer yaralılarımızın durumunu takip ediyoruz. Ekiplerimiz kaza anından itibaren yaralıları kurtarmaya, sıkışanları kurtarmaya tahliye etmeye çalışıyor. Bütün yaralılar, sıkışanlar tahliye edildi. Her iki şoför de sıkışmış ve hayatlarını kaybetmiş. Onları da ekiplerimiz çıkartmaya çalışıyor. Büyük geçmiş olsun. Bir şerit ihlali var. Ama bunu bilemiyoruz. Araştıracaklar. Bunu kesin ortaya koyacaklar. Şu anda hava yağışlı, şerit ihlali sollamadan mı, kaymadan mı kaynaklı bilmiyoruz. Tamamen soruşturmayla ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ