Yaz aylarıyla birlikte orman yangını haberleri de peş peşe geldi. Yangın çıkan noktalarda ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor.

UŞAK

Ortalama yaşam süresi en yüksek il belli oldu! TÜİK tek tek açıkladı… Ortalama yaşam süresi en yüksek il belli oldu! TÜİK tek tek açıkladı…

Uşak'ta Salı günü 18:30 'da başlayan yangın kuvvetli rüzgarla beraber büyüdü. Ekipler dönem dönem yangını kontrol altına almaya yaklaşsa da henüz yangın söndürülemedi.

MANİSA

Diğer yangının adresi ise Manisa'nın Soma ilçesi. Saat 14:40'ta başlayan yangına 14:55'te ilk müdahale yapıldı. Ormanlık alanda başlayan yangına müdahale eden ekipler hem havadan hem karadan çalışmalarını sürdürüyor.

BALIKESİR

Balıkesir Ayvalık'ta ise 14:55'te başlayan yangına 15:05'te müdahale edildi. Çöplük alanda başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Yapılan müdahaleyle yangının olumlu yönde azaldığı paylaşıldı.

İZMİR

İzmir Çeşme Karaburun'da 14:50'de başlayan yangına 15:05'te ilk müdahale yapıldı. Yangın ormanlık alanı etkisi altına aldı. O noktada da mücadele sürüyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ