Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 14 ağustos 2001 yılında kurulan AK Parti 23. yaşını kutluyor. AK Parti Genel Merkezinde ve 81 ilde eş zamanlı kutlama törenleri düzenlenecek.

AK Parti “aydınlığa açık, karanlığa kapalı” sloganıyla yola çıktı. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimi başta olmak üzere, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 367 krizi, 22 Nisan Muhtırası, kapatma davası, 7 Şubat MİT krizi, Gezi Olayları gibi pek çok zorlu süreçten geçti.

Bu yıl düzenlenecek töreni öncekilerden ayıran bir kaç nokta olacak. Hem tasarruf tedbirleri hem de Gazze’deki insanlık dramı nedeniyle şaşaalı bir organizasyon tercih edilmeyecek.

23. KURULUŞ YILINA ÖZEL VİDEO

Kurucular Kurulu üyeleri ise her zamanki gibi Ankara’daki törene davet edildi. Törende AK Parti'nin tarihini anlatan bir film gösterilecek. Ayrıca Çeşitli sahne performansları sergilenecek. Kuruluş yıl dönümü etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir konuşma yapacak.

15 BAŞKAN, İKİ VEKİL AK PARTİ SAFLARINA KATILACAK

Son dönemlerin en geniş rozet takma töreninin 23. kuruluş yıl dönümünde gerçekleştirilmesi bekleniyor. 15 Belediye Başkanı ile iki milletvekili AK Parti saflarına katılacak.

BUGÜNE ÖZEL ŞARKI YAPILDI

AK Parti'nin 23. kuruluş yıl dönümüne özel bir şarkı da bestelendi. Törenin düzenleneceği salonda bugüne özel bestelenen şarkı çalındı. 

İşte o şarkının sözleri:

Dik durur diklenmeyiz 
Kimseye eğilmeyiz 
Zalimden haz etmeyiz 
Mazlumların Sesiyiz 

Her dem  
hakkı söyleriz 
Lafı esirgemeyiz 
Asla geri dönmeyiz 
Son söz 
Türkiye deriz 

Yürü Yürü 
Şanınla her yer inlesin 
Türkiye’m sen yürü 
Heybetinden Herkes Titresin 

Bu ateş hiç sönmez 
Bu şarkı burada bitmez 
Bu bayrak hiç inmez 
Bu Vatan Asla bölünmez 

Freni boşalan kamyonet ortalığı birbirine karıştırdı! Freni boşalan kamyonet ortalığı birbirine karıştırdı!

Yürü Yürü 
Şanınla her yer inlesin 
Türkiye’m sen yürü 
Heybetinden Herkes Titresin

Editör: UHA HABER MERKEZİ