Araç sahiplerinin canını sıkacak haberler peş peşe geliyor. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin ardından Avrasya Tüneli de zamdan nasibini aldı. Tünelden geçiş ücretlerine büyük bir zam yapıldı.

AVRASYA TÜNELİ GEÇİŞ ÜCRETİNE YÜZDE 40 ZAM

Avrasya Tüneli İşletme İnşaat ve Yatırım A.Ş. (ATAŞ) internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Avrasya Tüneli'ne yüzde 40 zam geldi.

Araç sahiplerine kötü haber! Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam geldi - 1. Resim

Zamla birlikte gündüz geçişlerinde otomobiller için ödenen ücret 112 TL'den 156 TL'ye, minibüsler için 168 TL'den 234 TL'ye, motosiklet ücreti 43,7 TL'den 60,8 TL'ye yükseldi.

Faiz kararı öncesi mevduat faizleri uçtu! İşte banka banka mevduat faizi oranları: 1 milyon TL bakın ne kadar kazandırıyor Faiz kararı öncesi mevduat faizleri uçtu! İşte banka banka mevduat faizi oranları: 1 milyon TL bakın ne kadar kazandırıyor

Gece tarifesinde ise otomobiller için geçiş ücreti 78 lira, minibüsler için 117 lira, motosikletler için 30,4 lira olarak belirlendi.

Araç sahiplerine kötü haber! Avrasya Tüneli geçiş ücretine zam geldi - 2. Resim

KÖPRÜ VE OTOYOLLARA ZAM

Karayolları Genel Müdürlüğü de dün akşam 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretlerine zam yaptı. Zam sonrası oluşan yeni tarife şöyle:

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü: 33 TL
  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 33 TL
  • Yavuz Sultan Selim Köprüsü: 70 TL
  • Osmangazi Köprüsü: 555 TL
  • 1915 Çanakkale Köprüsü: 585 TL

Editör: UHA HABER MERKEZİ