DÜNYA

İsrail, Lübnan ve Suriye'ye saldırdı! Sırada İran işaretlendi

İsrail'de adı açıklanmayan bir yetkili, Tel Aviv'in çok yakında İran'a saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. İsrail, gece boyunca Lübnan'ın birçok noktasını hava saldırılarıyla hedef aldı. Lübnan medyası, bunun son bir aydır düzenlenen en yoğun saldırılardan biri olduğunu yazdı. İşte bölgede yaşanan son gelişmeler...

Abone Ol

24.10.2024 07:09

LÜBNAN'DA CAN KAYBI 2 BİN 500'Ü AŞTI

 İsrail ordusunun Lübnan'a yönelik sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 28 artarak, 2 bin 574'e yükseldi.


24.10.2024 06:05

LÜBNAN'A 10 HAVA SALDIRISI BİRDEN!

İsrail savaş uçaklarının Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye'ye düzenledikleri hava saldırısında Lübnan merkezli Al Mayadeen kanalının ofisi hedef alındı.

Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberinde, İsrail savaş uçaklarının akşam saatlerinde Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesi ve çevresine 10 hava saldırısı düzenlediği belirtildi.


24.10.2024 05:05

İSRAİL, SURİYE'Yİ DE VURDU

Beşar Esad rejimi, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediğini öne sürdü. Rejimin haber ajansı SANA'daki haberde, "Şam semalarında patlama sesi duyuldu. İlk bilgilere göre İsrail, Kefersuse Mahallesi'nde bir binaya saldırı düzenledi." ifadeleri kullanıldı.

Rejime yakın sosyal medya hesaplarında da saldırıda bir kişinin öldüğü iddia edilirken olay yerine ambulansların sevk edildiği kaydedildi.


24.10.2024 02:06

''İSRAİL, İRAN'A SALDIRMAK ÜZERE''

İsrail devlet televizyonu KAN, adını vermediği İsrailli yetkilerinin sözlerine dayandırılan haberinde, "İsrail'in İran'a olası bir saldırıya hazırlık aşamasında, İsrail tarihinin en gergin ve karmaşık zamanlarından birine tanık olduğu" ifade edildi.

“İsrail'in İran'a bir saldırı başlatmak üzere" olduğu belirtilen haberde, "ABD'nin İsrail'in İran'a yönelik saldırısına odaklandığı ve saldırının hafifletilmesi için baskı yaptığı" kaydedildi.