Sarı kırmızılıların gündeminde olduğu konuşulan Fenerbahçeli futbolcular İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel hakkındaki görüşlerini belirten Okan Buruk, transfer iddialarına cevap verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 343 Digital'e konuk oldu. 

ARIAS İTİRAFI: ANLAŞMIŞTIK

Sarı-kırmızılılar, Brezilya’da Fluminense takımının formasını giyen Jhon Arias’ı renklerine bağlamak için harekete geçti.

"Arias istediğimiz bir oyuncuydu, görüşmüştük. Hatta kulübü ile de anlaştık, son anda kulübü hocanın vermek istemediğini söyledi ve son anda o transfer bozuldu."

OĞUZ AYDIN TRANSFERİNİN PERDE ARKASI

"Elimde Yunus var dedim. Yunus varken, Oğuz mu, Yunus mu daha önde diye düşündüm. Yunus bana yetenek olarak daha önde geldi. O yüzden elimde çok kanat var derken düşüncelerimden biri buydu. Oğuz da belirli bir süre bizi bekledi, daha sonra Fenerbahçe ile anlaştı. Benim için burada oyuncuların kalitesi çok önemli. Yunus elimde varsa, antrenmanda performansını görüyorsam, bir yerde oynayacağını düşündüğümde, o şans gelince de çok iyi değerlendirdi. Takımın en yetenekli oyunculardan birinin Yunus olduğu hep söylüyorduk zaten."

Ticaret Bakanlığı harekete geçti! Ticaret Bakanlığı harekete geçti!

İRFAN CAN KAHVECİ VE OSAYİ SAMUEL AÇIKLAMASI

Okan Buruk, Fenerbahçe'de son sezonlarına giren İrfan Can Kahveci ve Osayi-Samuel'le ilgilenmediklerini söyledi. Buruk, "Transferle ilgili ilerleyen zamanda düşüneceğiz ama Osayi ve İrfan Can ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Şu anda zaten transferle ilgili bir çalışmamız yok" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk açıkladı! İrfan Can Kahveci ve Osayi Samuel transferi için çarpıcı sözler - 1. Resim

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SÖZ VERİLMİŞTİ"

"Kerem, baştan gitmek istedi. Avrupa'da oynamak istedi. Son dönem iyi de oynuyordu, gollerle bize önemli destek vermişti. Orada devam edebileceğini düşünerek programımı yapıyordum. Son gün Benfica'dan çok önemli bir teklif geldi. Kerem, gitmeyi çok istedi. Kaldığında aynı istekte olup olmayacağı bizde bir soru işareti oluşturdu. Kerem'e de iki yıl hep söz verilmişti. Başkanımız kolaylık sağladı ama son gün olması yeni bir transferin gecikmesine neden oldu. Avrupa'da transfer bittikten sonra Sallai'yi aldık. Yunus formülünü bulduk, Barış orada oynayabiliyor. Oraya bir çözüm bulduk."

Editör: UMRAN UHA